top of page

MIJN VERHAAL ALS COACH

MIJN VERHAAL ALS COACH

Mijn naam is Avin Mustafa. Toen ik er voor koos om vitaliteitscoach te worden, zat ik zelf in een ontdekkingsreis naar mijn innerlijke binnenwereld. Wie ben ik? Wat is mijn doel in dit leven? Dat waren de vragen die ik mezelf stelde. Eén ding wist ik zeker: ik wilde mensen helpen die in deze harde wereld veel werken en zichzelf wegcijferen. Dat is iets wat ik zelf ook heb ervaren. Doorgaan en tijdens het vallen meteen opstaan. Dit heeft veel tegenslagen met zich mee gebracht. Ik kwam in een burn-out terecht. Ik herstelde vrij snel, maar kort daarop kreeg ik te maken met een ernstig verkeersongeluk. En dat heeft mijn leven een hele andere richting gegeven.

17930053969548661_edited.jpg
updated iconAsset 1_3x.png

HET LEVENSVERANDERENDE MOMENT

Ik werkte als storemanager bij een juweliersketen voordat mijn auto-ongeluk plaatsvond. Ik was heel tevreden met mijn baan. Ik werkte er met plezier, en zorgde ervoor dat iedereen gehoord en gezien werd. Het stukje zingeving in je werk vond ik heel belangrijk. Niet alleen werken, maar ook het contact met mensen vond ik belangrijk. Naast mijn baan had ik ook een fijn sociaal leven. En toch miste ik iets wat ik toen niet kon plaatsen. 

 

Na mijn auto-ongeluk in 2010 en een mislukt huwelijk, besefte ik dat ik te hard werkte en teveel voor anderen deed. Er waren geen momenten waarop ik echt de tijd voor mezelf nam. Ik had een slecht eet patroon en deed weinig aan beweging. Mijn realisatiemoment was toen ik door het ongeluk de diagnose "whiplash" had gekregen. Ik stortte in. Door de diagnose verloor ik mijn baan en kwam ik thuis te zitten met veel klachten. Als persoon die intens van het leven houdt, kwam dit hard aan. Maar ik gaf niet op. Ik besefte dat het ongeluk de kijk op mezelf veranderde. Want natuurlijk, ondanks alle klachten van de whiplash, zag ik in dat ik mijn leven nu anders moest inrichten. 

17913761987000159_edited.jpg
updated iconAsset 1_3x.png

EEN BEWUSTER LEVEN

Ik begon bewust om te gaan met mijn leven. Ik ben gaan scheiden en ik verbrak veel contacten. Ik begon veel te wandelen en steeds meer te sporten. Ik at daarbij veel evenwichtiger. Omdat ik moest revalideren, begon ik volgens een wekelijks schema te plannen. Zo heb ik bewust meer rustmomenten ingepland. Ook plande ik meer afspraken met vriendinnen in om te ontspannen. Ik luisterde echt naar mijn lichaam en geest. Ik begon aan mijn mindset te werken. Ik raakte geïnteresseerd in onderwerpen als spiritualiteit, psychologie en het leven. Hierover ging ik steeds meer lezen en verdiepte me meer in deze onderwerpen. In 2019 re-integreerde ik na mijn revalidatieproces en samen met mijn loopbaancoach kwam ik erachter wat ik echt wilde doen. Wat zin gaf aan mijn leven en waar ik mijn werk van wilde maken: ik hou ervan mensen te helpen om een bewuster leven te leiden. Om ze handvatten te overhandigen die ze helpen te groeien en meer voor zichzelf te kiezen. Om gezonder, vitaler en veerkrachtiger te leven, zodat men dit vanuit het innerlijk voelde en dit uit begon te stralen.

VITALITEITSCOACH

Ik heb de opleiding tot vitaliteitscoach gedaan om me meer te verdiepen in het onderwerp vitaliteit. Op organisatie niveau binnen een bedrijf en ook op het gebied van persoonlijke coaching. Deze opleiding heb ik met succes en veel plezier afgerond. Bezieling binnen een bedrijf is net zo belangrijk als bezieling voor je persoonlijke leven. 

 

 

Mag ik iets voor jou betekenen? Ik hoop voor jou een leven gevuld met vitaliteit en bezieling. Als ik je daarbij kan helpen, dan ben ik er graag voor je. Om vrijblijvend kennis te maken, kun je altijd contact met me opnemen. 

 

Tot snel!

 

Avin

bottom of page