top of page
Image by Carl Barcelo

Services

WAT DOET EEN VITALITEITSCOACH?

Een vitaliteitscoach focust zich - letterlijk - op de vitaliteit van een persoon. Denk hierbij niet enkel aan de fysieke gezondheid, maar juist de mentale gezondheid van een persoon. Je mindset is een belangrijk aspect. Met coaching van jouw vitaliteit focussen we ons niet op kleine aanpassingen, maar op structurele veranderingen in jouw gedrag. Een positieve en veerkrachtige mentaliteit zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Het doel is om jou vitaler en fitter te laten voelen en om jou 's morgens energiek de dag te laten beginnen.

VITALITEIT

wandel.JPG
updated iconAsset 2_3x.png

WALK

Een fit lichaam helpt bij een gezond geest! We gaan samen een uur lang een stevige wandeling maken. Dit gebeurt op locatie: samen spreken we van te voren af welke omgeving het beste is. 
Het is belangrijk dat je stevige schoenen en makkelijke kleding aantrekt.

 

Tijdens het wandelen leggen we ook de focus op ademhaling en balans. Tijdens een 1-op-1 wandeling is er alle ruimte voor jouw persoonlijk aandachtspunten.

Maar mee wandelen in een kleine groep kan ook.

WhatsApp Image 2021-11-01 at 13.45_edite
updated iconAsset 2_3x.png

WORKSHOP VITALITY FOR COMPANIES

De workshop Vitaliteit wordt samengesteld op basis van maatwerk. 

Speciaal voor bedrijven die zich meer willen richten op zingeving en vitaliteit binnen de organisatie. Bijvoorbeeld als onderdeel van een arbo preventieplan. 

De workshop voor groepen kan ook 1-op-1 verzorgd worden. Waar de workshop gegeven wordt spreken we van tevoren af. 

 

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met mij op. 

Image by Simon Rae
updated iconAsset 2_3x.png

JOUW MOMENTEN VAN RUST

Wat doe je om even tot rust te komen in deze hectische en soms chaotische wereld? Wat heb je nodig om tot rust te komen? 

Een oplaadmoment voor jezelf is heel belangrijk, daarom kijken we samen wat jou het beste kan helpen voor een gezonde balans tussen activiteit en rust. 

Ik help je jouw eigen creatieve geest te ontdekken. En hoe je het beste en effectief je rustmomenten kan gebruiken om op te laden.

 

Dit kan op locatie of door middel van een video-call

Heb je interesse in de vitaliteitsworkshop? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Image by Kelly Sikkema
updated iconAsset 2_3x.png

PERSOONLIJKE VOEDINGSSCHEMA OF BEWEGINGSSCHEMA

Een gezond lichaam heeft naast bewegen ook de juiste voeding nodig. Tijdens een gesprek kijken we samen naar je eetpatroon. Wat kan anders en wat kun je beter vermijden? Aan de hand van ons gesprek maak ik voor jou een persoonlijk voedingsschema dat je makkelijk kunt volhouden. Gezond, verantwoord en gevarieerd eten is een pré!

Samen met jou maak ik een bewegingsschema voor 16 weken. 

Dit kan bijvoorbeeld een schema zijn voor fietsen, wandelen, zwemmen etc., we bespreken samen wat bij jou past. 

Je begint eerst op een rustig tempo en bouw je op zodat je na 16 weken verder gaat zonder schema. Het doel is dan ook om na 16 weken te blijven bewegen omdat je er een gewoonte van hebt gemaakt.

Ons gesprek vindt plaats op locatie of door middel van een video-call.

Heb je interesse in een persoonlijk voedings- of bewegingsschema? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

BEWEGING

Iyengar Yoga Class Driehoek
updated iconAsset 1_3x.png

WORKOUT MET HOLISTISCHE UITGANSPUNTEN

Deze workout van 1 uur doen we in een kleine groep. We werken met een holistisch uitgangspunt. Dat betekent: met bewuste aandacht trainen. De training bestaat uit cardiodans, boksen en workouts met gewichten en is een hoge intensiteit interval training (HIIT).

 
Stabiliteit, flexibiliteit en balans zijn belangrijke onderdelen. 
Tijdens deze training word je gecoacht om met bewuste aandacht je lichaam te gebruiken.  We letten op de ademhaling en focus. Ook meditatie komt aan de orde. 

Waarom deze holistische workout? Omdat je lichaam een geheel is van body, mind and spirit!

1-ON-1

De training op basis van holistische uitgangspunten kan ook 1-op-1 plaatsvinden. Je wordt persoonlijk gecoacht met ruimte voor jouw persoonlijke aandachtspunten. Dit gebeurt op locatie, bij jou thuis of in de buitenlucht.

WhatsApp Image 2021-11-01 at 13.45.17.jpeg
updated iconAsset 1_3x.png
updated iconAsset 1_3x.png

DUO TRAINING

Samen met een vriend(in), kennis of familie trainen? Dat kan met de duo-training, deze is gelijk aan de 1-op-1 training, alleen doe je dit met 2 personen. Deze training wordt ook gegeven op basis van holistische uitgangpunten. 
Dit gebeurt op locatie, bij jou thuis of in de buitenlucht .

HOLISME - TRAINEN OP HOLISTISCHE WIJZE

Voor we beginnen, wat betekent "holistisch"? Holisme is een filosofie, een levensovertuiging. Volgens het Holisme (stamt af van het Griekse woord "holon") hangt alles met elkaar samen. Iets kan niet bekeken worden door naar een gedeelte van het geheel te kijken. Als iets holistisch bekeken wordt, wordt er naar het geheel gekeken en niet naar de som van verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd.

Bij een holistische work-out gaan we kracht, flexibiliteit, stabiliteit en balans combineren. Je wordt getraind om deze aspecten altijd samen te combineren. Bewust worden van je lichaam en geest! Hierbij werken we met meditatie aan je ademhaling en focus. Je wordt dus niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal. Je zult merken dat je een betere houding gaat krijgen bij lichamelijke klachten en flexibeler wordt. Jezelf mentaal opladen zal ook veel makkelijker gaan in deze hectische wereld.

Kortom we kijken naar lichaam en geest als één geheel!

shot-of-healthy-young-man-taking-a-break-after-mor-2021-08-26-15-55-02-utc.jpg
updated iconAsset 1_3x.png

ZINGEVING

Workshop
updated iconAsset 2_3x.png

SPREEK JE UIT

Heb je behoefte aan een goed gesprek? Kom je er even niet uit in je leven? Voel je veel onbegrip in je omgeving? Loop je vast tijdens werk? Loop je met nog nog veel meer van dit soort vragen? 

Tijdens een persoonlijk gesprek is er alle ruimte voor jou en bied ik je een luisterend oor. Wellicht kan ik je ondersteunen en inzichten geven over je levensvragen. We gaan ook samen kijken naar wat in jouw leven zingeving betekent. 

 

Dit gesprek kan op locatie in een rustige omgeving, of via een video-call 

Park in de herfst
updated iconAsset 2_3x.png

WANDEL COACHING

Wandelen om meer rust te creëren in je hoofd... Een heldere geest is net zo belangrijk als een gezond lichaam. De balans tussen deze 2 bereik je door goed naar je lichaam te luisteren. 
Tijdens het wandelen coach ik jou om je geest vrij te laten gaan en tegelijkertijd ben je in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Dit gebeurt op tempo dat voor jou goed is vol te houden. Niks moet, alles mag...
We doen dit op locatie. Van te voren bespreken we waar we een rustige wandeling gaan maken. Dat doen we natuurlijk ergens in de natuur!

Heb je interesse in de zingeving-workshop? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

BEAUTY

photo of assorted makeup products on gray surface_edited.jpg

PERSOONLIJKE BEAUTY

Sta je in de ochtend voor de spiegel en weet je niet wat je met je haar en make-up wilt doen? Waarschijnlijk heb je geen vaste routine waardoor je veel tijd besteed aan het denken en niet aan het klaarmaken. 

 

Ik ga jou helpen met wat tips en tricks en ervoor zorgen dat jij een routine opbouwt die je veel tijd en energie bespaart voor de spiegel. We maken een afspraak bij jou thuis en ik zal je coachen op het gebied van beauty. Dit is helemaal persoonlijk en op maat speciaal voor jou!

Heb je interesse in een persoonlijke beauty-sessie? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

bottom of page