top of page
Image by Artificial Photography

Styling by

Avin

GEBOREN MET STIJL

Al zover ik mij kan herinneren ben ik gepassioneerd door mode en styling. Dit vertaalde zich in mijn jeugd vaak naar looks en outfits die net anders waren dan die van mijn leeftijdsgenoten. Ik gaf mijn eigen draai aan de mode van de tijd. Dat deed ik niet zonder succes! Familie en vrienden vroegen mij altijd om kledingadvies. Ik zorgde dat iedereen er van top tot teen goed uitzag. Het bleef niet bij kledingadvies. Ik heb een enorme passie voor visagie en haarstyling. Naast vitaliteitscoach ben ik ook een gecertificeerde visagiste. In mijn ogen moet het hele plaatje kloppen. Met de combinatie van mode, styling en visagie kan ik dat plaatje compleet maken.

Styling by Avin

17845739942510428_edited.jpg
updated iconAsset 1_3x.png

STRAAL IN JOUW OUTFIT

De kennis en ervaring over mode en styling heb ik verder opgedaan als storemanager van een juwelierszaak. Het aankleden van de etalage behoorde tot mijn verantwoordelijkheden. Daarbij adviseerde ik klanten welke juwelen het beste paste bij hun outfit en persoonlijkheid. Tot slot was ik verantwoordelijk voor het geven van trainingen binnen de winkel, zodat collega’s klanten beter konden adviseren in hun keuze. Ondanks deze ervaring, ben ik nog altijd gepassioneerd door mode en styling. Dit was voor mij dé reden om als personal shopper te beginnen. 

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Om je goed te voelen en zelfverzekerdheid uit te stralen, is het heel belangrijk om een passende outfit te dragen. Een outfit waar je je goed in voelt en je zelfvertrouwen van groeit. We kijken samen welke outfits het beste in jou naar boven halen. Ook leer ik je hoe ik erachter kom wat het beste bij jou past, zodat je dit in de toekomst zelf kunt aanpakken. Dan weet je altijd zeker dat je de beste outfit draagt op de juiste momenten.

De Basis

JE BASIS OP ORDE

We doen een algemene kledingkast-check. Wat past bij je? Wat past niet meer bij je? Waar kunnen we op aanvullen? Zo komen we tot een goede basis voor jouw garderobe. Het resultaat is een goede basis voor alle outfits. Gebaseerd hierop kun je je outfits compleet maken!

IMG_8947.JPG.jpg
updated iconAsset 1_3x.png

BASIS STYLINGADVIES

We gaan kijken naar jouw outfits en stijl. Dit doen we aan de hand van een persoonlijke visionboard. Zo komt jouw stijlvoorkeur - en dus jouw persoonlijkheid - sterk naar boven. Op basis van dit visionboard adviseer ik jou op jouw persoonlijke kledingstijl. Ik help je de juiste maat te vinden die bij jouw figuur past, en de juiste kleuren om jouw uitstraling naar voren te laten komen. Ook kijken we naar wat je beter wel en niet kunt dragen. 

Het resultaat is een set outfits die jouw uitstraling nog verder naar voren laten komen. Je weet wat wel en niet bij je past. Met het visionboard heb je ten slotte altijd een gids bij de hand als je twijfelt over of kleuren of pasvormen wel of niet bij jou passen. 

PERSONAL SHOPPING

Sta je regelmatig voor je kast en denk je "wat moet ik aan?!". Of loop je over van de afspraken en heb je simpelweg geen tijd om te shoppen? Dan is mijn Personal Shopping-service perfect voor jou! Ik kijk niet alleen naar je buitenkant, maar ook naar je binnenkant. Zo zorgen we dat jouw persoonlijkheid past bij de uitstraling van wat je draagt.  

 

Jij bent er aan toe dat iemand met jou meekijkt en je advies geeft over welke outfits je het beste kunt dragen. We gaan samen in gesprek, zodat ik een goed beeld van je kan vormen en erachter kom wat jouw behoeftes zijn. Zo komen we erachter wat het beste bij jou past. Je outfit zegt immers veel over je. Je wilt dat je straalt in je outfit.

715F3C46-577E-45CF-BEA8-54BA34907019.png
updated iconAsset 1_3x.png

HOE WERKT PERSONAL SHOPPING?

We bepalen samen wat jouw budget is. Daarna bekijken we het aantal kledingstukken of sets dat we gaan halen. Zo zorgen we dat we tenminste drie outfits samengesteld hebben. Daarna ga ik voor je op zoek! Wanneer alles aangekomen is, passen we samen alles door. Zo zorgen we dat jij een eindresultaat hebt waar je voor komt: outfits waar jij van top tot teen in straalt, die je zorgeloos uit de kast trekt!

Shopping

Personal

MET PERSONAL SHOPPING KRIJG JE

 • Persoonlijk gesprek met analyse | 1,5 uur. 
  Dit doen we op locatie of bij jou thuis.

 • Shoppen | 1 uur
  Ik stel de beste outfits voor je samen op basis van ons persoonlijke gesprek.

 • Doorpassen | 1 uur 
  We passen alles gezamenlijk door. Zo zien we wat wel en niet werkt.

 • Retourneren van kleding waarvoor je niet kiest
  Alles wat niet past of niet staat zoals we vooraf hoopten, stuur ik terug voor je.

 • Tussentijds contact per e-mail of telefoon
  Tijdens het shopmoment houden we altijd contact. Dit doen we per telefoon of e-mail.

GARDEROBE STYLING

Het is de hoogste tijd dat jouw garderobe wat aandacht kan gebruiken. Geen uitpuilende kast meer of overbodige kledingstukken die je toch niet meer draagt. Of je weet niet meer welke combinaties met elkaar werken. Met Garderobe Styling gaan we door jouw garderobe. Zo sta jij straks weer met een fijn gevoel voor je kast.

Image by Sarah Brown
updated iconAsset 1_3x.png

WAT GAAN WE DOEN?

We doen samen de Garderobe-check. Wat mag blijven? Wat mag weg? We kijken naar de styling en we controleren of het nog goed bij je past. Daarbij delen we je kast compleet opnieuw in, zodat alles weer ordelijk ligt en je een overzicht in je kast hebt. Het resultaat is een kledingkast die overzichtelijk is, structuur heeft en gevuld is met kleding die bij je past. Dat zorgt ervoor dat je makkelijker weet wat je hebt en wat je kunt dragen.

EXTRA COMPLETE STYLING INCLUSIEF SYSTEEM

Met de extra complete styling inclusief systeem zorg ik voor meer overzicht. Ik plaats kledinghangers, opbergboxen, en verschillende elementen om jouw kast ordelijk te maken. Zo ben je geen uren meer op zoek naar jouw outfits en kun je altijd alles kwijt.

Garderobe 

styling

EVENT STYLING

Je hebt binnenkort een evenement op de agenda staan. Je beste vriend gaat trouwen of je hebt een feest waar een dresscode geldt. Je weet alleen niet goed wat je moet dragen. Daar helpt mijn Event Styling-service je bij. 

HOE WERKT EVENT STYLING?

Wanneer jij event styling nodig hebt, sparren we samen over het evenement. We bekijken het thema van het evenement en passen jouw outfit daar op aan. We bekijken wat je al in huis hebt en wat je nog mist. Op basis daarvan bepalen we hoe jouw outfit eruit gaat zien. Ik adviseer je welke outfit het beste past bij je, zodat jij met een gerust gevoel naar jouw evenement toeleeft.

suit
updated iconAsset 1_3x.png

Event

styling

TER INFORMATIE

In mijn werk is persoonlijk contact onmisbaar. Dit is essentieel in mijn manier van werken. Afspraken vinden plaats op jouw locatie. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid tot tussentijds contact via e-mail, telefoon of videocall. Uiteraard vindt elke sessie plaats volgens de richtlijnen die op dat moment gelden.

bottom of page